مشاوره حقوقی رایگان - تنزل پست سازمانی

سلام من کارمند پیمانی یکی از دستگاه های دولتی هستم با پست سازمانی رییس اداره متاسفانه چند وقتی میشه مدیریت جدید پست من و گرفته وشدم یک کارشناس ساده، آیا امکان بازگشت به پستم هست؟

پاسخ ها :

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
در اینمورد باید به قرارداد شما با اون دستگاه دولتی مراجعه کرد و تا مطالعه قرار داد امکان پاسخگویی دقیق وجود نداره ولی معمولا در این قراردادها اختیار تعیین سمت و جایگاه با خود اون اداره گذاشته میشه

یک وکیل

سلام " نصب ، عزل ، ترفیع و تنزل درجه و پست سازمانی ارتباطی به قرارداد یا پیمان کار پیدا نمی نماید . نصب و عزل در اختیار مقام مافوق دارای اختیار نصب و عزل از جمله معاونین یا مدیران مربوطه با رعایت قانون خدمات کشوری در مورد کارکنان مشمول قانون می باشد .ماده 20 آئین نامه استخدام پیمانی موضوع تبصره ماده 6 قانون استخدام کشوری سابق ، تغییر شغل مستخدم پیمانی با اصلاح قرارداد منعقده و رعایت مقررات مربوط را بلامانع دانسته بود .در لایحه قانون آزمایشی و تمدیدی خدمات کشوری فصلی تحت عنوان ارزیابی عملکرد تعریف شده که عملکرد کارکنان شاغل بر اساس آئین نامه مربوطه سنجش و ارزیابی می گردد . وفق بند ج ماده 54 قانون خدمات کشوری، دوره خدمت در پست های مدیریت حرفه ای چهار ساله می باشد و تمدید آن بلامانع است . تغییر سمت افراد قبل از مدت مذکور بر اساس آئین نامه ایکه با پیشنهاد سازمان مدیریت به تصویب هیئت وزیران می رسد امکان پذیر است . تنزل مقام و یا محرومیت از انتصاب به پست های حساس و مدیریتی و یا تنزل یک یا دو گروه و یا تعویق در اعطای یک یا دو گروه به مدت یک یا دو سال وفق بند (و) و (ز) ماده 9 قانون رسیدگی به تخلفات اداری امکان پذیر است .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.نظز جناب رضوی نظر اینجانب نیز است.

یک وکیل

سلام علی الاصول ریاست اختیار تغییر سمت اشخاص زیرمجموعه خود را داردولی باید قرارداد شما با دستگاه دولتی مورد اشاره بررسی شود تا بتوانیم بهتر راهنمایی کنیم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام. اول قرارداد فی ما بین مهم هست. اگر قردادی با ادره دولتی نداریدنمی توانید اقدامی کنید چون اداره و سمت افراد توسط مدیریت تعیین میشود