مشاوره حقوقی رایگان - انتصاب به پست سازمانی از زمان ابلاغ سرپرستی

با عرض سلام و ادب و خسته نباشید خدمت شما بزرگواران. اینجانب از سال 1399 به عنوان سرپرست اداره یک مجموعه برابر ابلاغ داخلی منصوب شدم و پست مصوب سازمانی من در آن زمان مسئول امور بوده اکنون بعد از دو سال ابلاغ همان مجموعه را به عنوان رئیس اداره برابر ابلاغ داخلی صادر کرده اند و اداره انتصابات از اختصاص پست مصوب سازمانی اینجانب از زمان سرپرستی خودداری می نماید و این در حالی هست که پست مصوب سازمانی رئیس اداره از همان زمان سرپرستی من بلاتصدی و خالی هست و در اختیار کسی نیست آیا منع قانونی دارد که پست مصوب من از تاریخ سرپرستی یعنی سال 1399 صادر شود؟ آیا حق و حقوق قانونی پست مصوب من از سال 1399 تا کنون قابل پرداخت و اعمال نیست؟ لطفا در صورت وجود ماده قانونی آنرا ذکر بفرمایید. با سپاس بی کران

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع را با عالی ترین مقام اجرایی اداره متبوع در میان بگذارید و به شعبه سرپرستی استان ارجاع دهید . اگر نتیجه حاصل نشد میتوانید در دیوان عدالت اداری شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق همان ارگان و سپس دیوان عدالت پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق همان ارگان و سپس دیوان عدالت پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست ابتدا به عالیترین مقام اداره خود مراجعه نمایید و اگر نتیجه حاصل نشد راه دیوان عدالت اداری برای شما باز است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق سازمان می توانید پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا موضوع را از طریق بالاترین ارگان مربوطه پیگیری کنید اگر نتیجه بخش نبود در دیوان عدالت اداری شکایت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

از طریق عالیترین مقام اجرایی اداره متبوع
پیگیری نمایید و به شعبه مدیریت استان ارجاع دهید . اگر نتیجه حاصل نشد
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید.