مشاوره حقوقی رایگان - عکسدار کردن شناسنامه

سلام

سوال من در این رابطه بود که یکی از مدارک مورد نیاز جهت عکسدار کردن شناسنامه، این هستش ...
اصل و تصویر مدارک عکسدار از قبیل (معرفی نامه عکسدار از مؤسسات آموزشی دولتی ، کارنامه عکسدار دوره های تحصیلی راهنمایی به بالا

حالا سوال من اینه که من درحال حاضر ترک تحصیل کردم و فقط تا دی ماه پایه نهم تحصیل کردم و حالا آیا این مدرک ضروریه؟ چون کارنامه‌ام رو گم کردم؛ مجدداً باید برم مدرسه و کارنامه دی ماه پایه نهمم رو بگیرم

فقط سوالم اینه که آیا این مدرک جزو مدارک ضروریه یا اینکه چون ترک تحصیل کردم؛ بهش نیازی ندارم؟

ممنونم از شما :)

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.داشتن یک مدرک عکس دار لازم است.یاالله

پرسشگر :

ممنونم از پاسختون

منظور از مدرک عکسدار چیه؟ فقط کارنامه؟ ممنون میشم بفرمایید به جای کارنامه، چه مدارکی رو میشه استفاده کرد؟

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام گواهینامه رانندگی ، دفترچه بیمه