مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک توقیفی

سلام و عرض ادب
پیامی آمده در خصوص ملک توقیف شده و قیمت گذاری شده که اینجانب زوجه که طلبکار هستم 5 روز فرصت اعتراض به قیمت دارم
2 سوال دارم
1) به زوج چند روز زمان اعتراض میدهند؟؟
2) اگر دو طرف اعتراض نکنند برای مرحله مزایده زوجه چه زمان و به کجا مراجعه کند تا مراحل تاریخ مزایده و ثبت در روزنامه را بگیرد؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولامطابق ماده 75 قانون اجرای احکام مدنی قسمت اجرا ارزیابی ملک را بلافاصله به طرفین ابلاغ می کند و هر یک از طرفین می تواند ظرف 3 روز از تاریخ ابلاغ ارزیابی به نظریه ارزیاب اعتراض نماید. لذا با احتساب زمان ابلاغ. واقدام 5 روز وقت جهت اعتراض است وزوج نیز همین میزان وقت را دارد
ثانیااگر طرفین اعتراض نکنند باید از طریق دفتر خدمات الکترونیکی قضایی درخواست انجام مزایده وفروش انرا بنمایید ویا به شعبه مربوطه مراجعه کنید

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
1- همان مدتی که به شما می‌دهند
2-قطعی خواهد شد و ظرف یک هفته اجرای احکام مزایده را باید اعلام کند

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود.اگر اعتراضی نکنید . نظریه کارشناس قطعی شده و برای تعیین وقت مزایده به همون دایره اجرا مراجعه کنید تا نوبت بزارند.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

زوج هم همین مقدار فرصت دارد و مراحل بعدی هم به همین شکل ابلاغ میشود

یک وکیل

اجرای احکام شعبه مربوطه یا دایره اجرای ثبت اسناد در صورت اقدام ثبتی