مشاوره حقوقی رایگان - تعمیرات پارکینگ آپارتمان

سلام
2سال گذشته در یک آپارتمان 3واحدی خونه خریدم که طبقه سوم می باشد. از زمان خرید مشکلات و مزاحمت های عدیده ای از سوی یک واحد ایجاد شد جدیدا به مشکلی برخوردیم. در زمان خرید واحد، پارکینگ آپارتمان نه موزاییک داشت و نه سنگ کاری بود و نه بتن ریزی،که فقط سنگ شکسته پهن بود، دو واحد بدون هماهنگی با بنده اقدام به سنگ کاری کف آپارتمان کردند و الان مدعی هستند که باید هزینه آن را پرداخت نمایم با توجه به اینکه به صورت حضوری به واحد اول اعلام کردم مخالف هستم و تمایلی به سنگ کاری ندارم و هیچ مبلغی رو پرداخت نمیکنم بازهم بی توجه بوده. خواستم بابت این موضوع راهنماییم کنید چطور بتونم از حق خودم دفاع کنم. چون سال گذشته هم انجام دادند جدای از هزینه سال گذشته هزینه مابه التفاوت تورم سال جاری رو هم میخوان.
باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرگونه تعمیرات در قسمت مشاعات وپارکینگ که جز مشاعات تلقی میگردد باید با موافقت اکثریت مالکین صورت گرفته وهزینه ان برعهده کلیه مالکین خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام.تعمیرات ابتدا با توافق تمام و هزینه تمام می باشد