مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون ماده 100

با سلام.
من یک خانه قدیمی حدود یک سال پیش خریداری کردم.
تاریخ ثبت سند 1334 میباشد.
آیا کمیسون ماده 100 درباره این ملک میتواند اقدام کند و رای به حکم تخریب اضافه بنا بدهد.
لازم به ذکر است که تقریبا یک سال پیش برای انتقال سند پایان کار جدید گرفته ایم.
ما هم اکنون در حال بازسازی میباشیم و در داخل حیاط حدود 4 متر در حال اضافه کردن بنا هستیم و هنوز تکمیل نشده. و شهرداری متوجه شده.
مساحت زمین 52 متر و زیربنا 120 متر میباشد در 2/5طبقه و یک انباری در زیرزمین و سرویس بهداشتی در حیاط میباشد.
با سپاس فراوان از شما

پاسخ ها :

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

بله شهر داری بوسیله
کمسیون ماده صد
میتواند حکم تخریب
بدهد