مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروی شرکتی

باسلام نیروی شرکتی آب و فاضلاب با سابقه 12سال میباشم با توجه به اینکه پدرم ازسال 68تا71به عنوان نیروی رزمنده در منطقه عملیاتی غرب کشور استان کردستان مشغول به خدمت بودن میتونم از قانون ایثارگری استفاده کنم دررابطه با تبدیل وضعیت باتوجه به خصوصی بودن اب و فاضلاب درسال 92بخشنامه آمده بود که کلیه نیروهای شرکتی باید تبدیل وضعیت بشن گفتن شما خصوصی شامل شما نمیشه درهمان زمان نیروهای اب روستایی با مدرک پایینتر همه تبدیل وضعیت شدن والان این دو شرکت باهم ادغام شدن باتشکر

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت نیروی شرکتی فرزند رزمنده تبدیل وضعیت نیروی شرکتی