مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروی شرکتی نگهبانان بانک کشاورزی

سلام من از سال 96 تا الان در بانک کشاورزی هستم به عنوان نیروی شرکتی بانک حقوق برای شرکت میزنه شرکت برای من حضوری رفتم میگه شامل نمیشه تهران رفتم میگه صبر کن اول نیروی مستقیم که با ما قرارداد دارن انجام بدیم بعد شما خواستم بگم شامل من میشه این طرح یا نه اگه میشه حضوری قبول نکردن میشه از دیوان عدالت پیگیری کرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله از طریق دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بستگی به مقررات استخدامی شما و اعلام نیاز بانک دارد لذا منتظر بمانید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

من اگر مدارک کافی دارید می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما شرایط مقرر در قانون را داشته باشید تبدیل وضعیت استخدامی ، شامل شما هم میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، می توانید با طرح درخواست مناسب از طریق دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری نمائید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام با بانک مربوطه و شرکتی که استخدام آن هستید هماهنگ کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شرکت تامین نیروی انسانی برای بانک انجام میدهد بله شامل حال شما خواهد بود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید از طریق دیوان محترم عدالت اداری پیگیری نمایید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
سوال مبهم میباشد منظورتان کدام طرح است؟

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در ابتدا از اداره حقوقی مربوطه پیگیری کنید اگر جواب نداد از طریق عدالت عدالت اداری

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مقررات استخدامی شما و اعلام نیاز بانک دارد