مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

با سلام
بنده از مهر 99 برام در یک جای خصوصی بیمه‌ رد میشد، ولی بیمم کامل نبود . مرداد 1401 در یکی از ادارات آب و فاضلاب ب صورت نیروی حجمی و در بخش اداری مشغول به کار شدم ولی در اینجا از اواخر مرداد 1401 تا ب امروز بیمه کامل برام رد میشه. روی هم رفته از سال 99 تا ب امروز ، یک سال و 11 ماه بیمه دارم . با توجه به قانون جدید تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی که گفته شده باید حداقل دو سال سابقه تو اون دستگاه اجرایی داشته باشی و بیمه رد شده باشه ،از اونجایی که سابقه کارم توی آب و فاضلاب ب دوسال نمی‌رسه ،میخواستم بدونم میتونم از بیمه گذشتم استفاده کنم برای تبدیل وضعیت ؟ شامل من میشه ؟ اگر نمیشه من باید چکار کنم ؟ وقتی توی طرح مجلس اومده که باید دو سال سابقه باشه تکلیف منی که زیر دوسال سابقه دارم ولی بیمم دو سال میشه حدودا چی میشه واقعا ؟ ؟ ممنون میشم کسی می‌دونه پاسخ واضح و شفافی ب من بده . اجرتون با خدا

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهار نظر دقیق حقوقی ، لازم است که تمامی مدارک ، مستندات و اسناد مربوطه مورد مطالعه و تحت بررسی قرار بگیرد تا پاسخ مناسب حقوقی دریافت کنید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم و ارگان های دولتی و یا عمومی غیر دولتی دارید بر اساس اولویت سازمان و جذب نیروی انسانی تعلق میگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باسلام از طریق بیمه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات اداره مذکور مااک عمل است و مقررات مربوط به تبدیل وضعیت

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی، حجمی و کار معین به پیمانی و رسمی بعبارتی طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت بنحوی است که تبدیل وضعیت نیروهای دولتی مشخص شده و بر اساس این طرح افرادی که بیش از سه سال در سیستمی فعالیت دارند، تبدیل وضعیت به پیمانی یا رسمی انجام می گیرد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
با فرض مرقوم شامل نمي گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
با توجه به قانون جدید تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی، افرادی که می‌خواهند وضعیت خود را از شرکتی به دولتی تغییر دهند، باید حداقل دو سال سابقه کار در آن شرکت را داشته باشند و همچنین بیمه شان باید بیشتر از یک سال باشد. از آنجا که شما دو سال سابقه کار در آب و فاضلاب ندارید، ممکن است برای شما تبدیل وضعیت به وضعیت دولتی در حال حاضر امکان‌پذیر نباشد.

بنابراین، برای رسیدن به این هدف، شما می‌توانید ابتدا دو سال سابقه کار در یک شرکت دولتی یا دولتی-تعاونی دیگر کسب کنید، سپس به وضعیت دولتی درخواست بدهید. همچنین، می‌توانید با مراجعه به دفتر خدمات مشترکین بیمه، اطلاعات بیشتری درباره وضعیت بیمه خود و امکانات تبدیل وضعیت به دولتی را دریافت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خبر
متاسفانه تبدیل وضعیت استخدامی شامل شما نمیشود