مشاوره حقوقی رایگان - پیرو سوال در مورد نحوه پاسخ به اظهارنامه الزام به تمکین در دوران عقد

این مساله را بیان کنم که همسرم مرا مجبور به ارائه دادخواست طلاق نمود و بعد از حدود دوسال از عقد گفت یا برو درخواست طلاق بده یا همینطور بلاتکلیف رهایت میکنم. و فکر میکرد اگر من درخواست بدهم حق و حقوقی به من تعلق نخواهد گرفت. شکایت نفقه کردم و الان متهم به عدم تهیه مسکن شد که جلب به دادسرا شد و در دادگاه تجدیدنظر برای طلاق هم گزارش اصلاحی زدند مبنی بر الزامش به تهیه مسکن. ولی تمام نیت او از تهیه منزل اینست که پرونده ترک انفاق را به نفع خود تمام کند و به واسطه اظهارنامه الزام به تمکین و گرفتن رای عدم تمکین؛ نفقه را از من ساقط کند وگرنه قصدی برای زندگی ندارد و میخواهد با گرفتن دوشیزگی من؛ حق حبسم را از بین ببرد که دیگر نتوانم به آن استناد کنم. آیا چطور میتوانم در برابر این حیله های او در پرونده تجدیدنظر موفق شوم و هم تمکین نکنم هم نتواند مطرح کند که به حق حبسم استناد نموده ام. و هم بتوانم از او جدا شوم و ملزم به طلاق توافقی نشوم؟

پاسخ ها :

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

خانم محترم شما همه
چیز را یک جا میخواهید
این ممکن نیست مگر
باملاحظ دادنا مه صادر
شده بدوی

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شما متوانید از حق حبس استفاده کنید و نفقه خود را بگیرید حق حبس یعنی اینکه زن میگوید تا مهریه ام را پرداخت نکنی رابطه زناشویی با مرد برقرار نمیکنم ایشان موظف است مهریه شما را بدهد شما را راضی کند به رای تمکین اعتراض کنید اگر حق حبس استفاده میکنید نباید الزام به تمکین صادر میشد