مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

با سلام

همسرم اظهارنامه الزام به تمکین فرستاده در حالی ک اصلا هیچ میلی ندارن ک برگردم فقط بخاطر اینکه نفقه ندهد این اظهارنامه را فرستاده و اصلا دنبالم نیومده این مدت تقریبا دوماهه و حتی زنگی نزده و به اقوام هم گفته نمیخامش ولی از عمد اظهارنامه الزام به تمکین فرستاده و خانه ای که پدر و مادرش زندگی میکنن معرفی کرده برای بازگشت بنده و جهیزیه و خونه ای ک من زندگی میکردم در جای دیگریست و ان خانه هم ب اسم پدرشوهرم است ولی بعد ازدواج ما در انجا زندگی کردیم و الان کلید و قفلارو عوض کردن ک من تو اون خونه نرم و الان برای الزام ب تمکین را رد کنم خانه ای ک پدرو مادرش زندگی میکنن معرفی کرده در اظهارنامه و خانه ایشان حتی اتاق ندارد
چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید تمکین نکنید و نفقه نیز شامل شما می شود
در صورت تمایل تماس بگیرید تا راهنمایی دقیقی خدمت شما ارائه گردد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما هم باید یک اظهار نامه رسمی در رد اظهار نامه ایشان بدهید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام باید جواب اظهارنامه را بدهید و در صورت تقدیم دادخواست علیه شما باید به دادگاه رفته و دفاع کنید یا خودتان یا وکیلتان

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مواردی که ذکر شد از جهات رد تمکین می باشد اظهارنامه ای با ذکر مراتب فوق ارسال نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همین مطالب را در جلسه رسیدگی مطرح کنید و رضایت به تمکین را هم اعلام کنید تا دادگاه منزل را کارشناسی کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما در جواب اظهارنامه ارسال نمایید که حاضر به ‌تمکین هستید و