مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه

سلام من ١٨ بهمن ١٤٠٠ عقد كردم و ٣تير١٤٠١ عروسي
واز زمانيكه عقد بوديم و اين ٢ ماه زندگي مشترك به هيچ عنوان پولي به من ندادن
با هزارتا دروغ به من كه من خونه جدا از خانواده ميگيرم كه نگرفت و من چون عروسي نزديك بود مجبور به بردن وسايل به طبقه بالا پدرشون داشتم حالا هم دراين ٢ ماه زندگيی 1 ماه هست كه به من بي اعتنا هست جدا غذا ميخوره و جدا ميخوابه از من و هيچ پولي هم به من نميده و من به منزل پدري رفتم و همش تهديد ميكنه تو جرم كردي كه رفتي و حتي تو اين مدت دنبال من نيومده و با اصرار خانوادش يكبار اومد و در اپارتمان پدرم ابروريزي و خودزني كرد و داد و فريادزد و من درخواست دادم جهت عدم پرداخت نفقه
و دادگاه گفت تو كنار بيا و من نميتونم هيچجوره چون ميترسم ازش همش حس انتقام داره همش ميگه تو پولكي هستي و تحقيرم ميكنه
و دادگاه نفقه براي من بريده و بعد از يكهفته ٦٠٠ تومن برای من ريخته
ولی من همچنان برنگشتم و تصميمم جهت طلاق جدی هست و اظهارنامه الزام به تمكين دادن حالا من بايد چكاری انجام بدم كه روند اين طلاق به جريان بيوفته ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در جلسه دادگاه تمکین بیان کنید منزل مستقل و مناسب نیست.
شرط نفقه تمکین است. اگر در دادگاه تمکین پیروز نشوید ، نفقه به شما تعلق نمیگیرد.
در حال حاضر دلیل محکمه پسندی برای طلاق ندارید. اما می توانید مهریه خود را اجرا بگذارید و سپس برای طلاق توافقی گفتگو کنید.
ولی جدای از این موضوعات حقوقی با توجه به مدت زمان اندک از آغاز زندگی مشترک ، به شما توصیه میکنم کمی صبور تر باشید . تصمیم عاقلانه بگیرید نه از روی عصبانیت و عجولانه. از روان شناسی و مشاور خانواده کمک بگیرید.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

عدم تمکین در پرداخت یا عدم پرداخت نفقه به شما تاثیر دارد و برای طلاق باید دلیل محکمه پسند ارائه نمایید