مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات با فرزند

سلام من یک خانوم 32 ساله هستم نزدیک 2ساله طلاق گرفتم. پسر 10 ساله دارم پیش پدرش میمونه .. ولی نمیزارن هفته ای یکبار بیارمش خونه خودمون .. هر موقع میروم ملاقات 5دقیقه بیش تر نمیزارن ببینمش .. یکم راهنمایی کنید چطور میتوانم کاری بکنم .. ممنون

پاسخ ها :

حسین محمدی

جناب آقای حسین محمدی :

باسلام،حق حضانت کودک بعداز 7سال تا پایان 9سال دختر و15سال پسر با پدراست ،وبعداز سنین یادشده به انتخاب خود دختریا پسرمی باشد،ولی درهرصورت حق دیدن کودک درهرسن حق طبیعی والدین بوده وبراساس توافق دادگاه مشخص می نماید،وطرف مقابل نمی تواند این حق را ازطرف دیگرسلب نماید ودرصورت ممانعت قانون برای آن مجازات درنظرگرفته است.

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام دادخواست ملاقات فرزند مشترک بدهید. اگر حکم را اجرا نکردند تحت شرایطی امکان شکایت کیفری وجود دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
می توانید شکایت کنید تا دادگاه شرایط بهتری را برای شما در نظر بگبرید زیرا ملاقات حق شماست