مشاوره حقوقی رایگان - مدت رسیدگی به درخواست تجدید نظر ملاقات فرزند

با عرض سلام و ادب،
در دادگاه بدوی به نفع من و محکومیت خوانده رای صادر شد مبنی بر ملاقات فرزند. من در روز هفدم از مهلت بیست روزه تجدید نظر، لایحه تجدید نظر مبنی بر افزایش ساعت ملاقات را در دفاتر خدمات قضایی ثبت کردم، مدت زمان رسیدگی به درخواست تجدید نظر تا ابلاغ رای جدید معمولا چند روز می باشد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زمان مشخصی ندارد بین یکماه تا شش ماه وقت میبرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام مدت زمان مشخصی قابل تصور نیست