مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

باسلام
بنده دارای بیست سال سابقه در تامین اجتماعی و کارمند هستم با 42سال سن اگر استعفا بدم و استعفام پذیرفته بشود بحث حقوق و مزایای من چگونه است ایا حقوق بازنشستگی به من تعلق میگیرد یا خیر؟

در فرض سوال بالا اگر اخراج شوم بحث حقوق و مزایای این مدت بیست سال چه میشود ایا به من حقوق بازنشستگی تعلق میگیرد ؟
ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
فسخ قرارداد استخدام پیمانی توسط هر یک از طرفین قرارداد با یکماه اعلام قبلی امکانپذیر خواهد بود مگر آنکه در قرارداد مدت کمتری تعیین شده باشد.
دستگاه متبوع مکلف هستند به مستخدمین پیمانی به هنگام خاتمه قرارداد (در صورت عدم تمدید) به ازاء هر سال سابقه خدمت قابل قبول علاوه بر حقوق و فوق العاده مربوط به مرخصی استحقاقی ذخیره شده ، یکماه آخرین حقوق و مزایا پرداخت نمایند
اگر هم نوع استخدان شما رسمی است یک ناه زودتر میتوانید اعلام استعفا نمایید وبا پذیرش ان وجوهی که مستخدم مستعفی بابت کسور بازنشستگی به صندوق بازنشستگی پرداخت کرده است به او مسترد خواهد شد.