مشاوره حقوقی رایگان - مسدود سازی وثیقه ریالی تسهیلات

باسلام. علی رغم تاکید بانک مرکزی در خصوص ممنوعیت مسدود سازی بخشی از تسهیلات، ولی بانک ها اقدام به مسدود سازی در حساب سپرده غیر از حساب تسهیلات میکنند. آیا امکان پیگیری حقوقی جهت ازاد سازی مبلغ مسدود شده وجود دارد؟
در صورت امکان، بنده را به یک وکیل زبده در این خصوص معرفی نمایید.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

احتمال بالا با اخذ رضایت و امضا صورت گرفته و گرنه بانک مرکزی در بخشنامه‌ای خطاب به شبکه بانکی با اعلام اینکه بلوکه کردن بخشی از تسهیلات اعطایی به مشتریان، در قالب انواع سپرده‌ها ممنوع است، یادآور ‌شد در صورتی که بانک ها قصد دارند معادل بخشی از مبلغ تسهیلات اعطایی را به صورت وثیقه نقدی و در قالب سپرده بپذیرند، باید سود علی‌الحساب به آن سپرده تعلق گیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر ، بانک ها طبق دستور العمل داخلی خود ، اقدام می نمایند