مشاوره حقوقی رایگان - در مورد پارکینگ

باسلام بنده یک واحد آپارتمان پیش فروش خریدم تقریباً 13سال پیش کلا مجوز ساختمان دو طبقه هست الان مالک پشت بام را بدون مجوز ساخته اونم دیگه ما نمیتونین به پشت بام بریم چون شیروانی ساخته فقط خودش رفت آمد میکند چون به اسم بهارخواب و در ضمن به من میگه من فقط یک واحد فروختم و در پشت بام سهمی نداریی و در مورد پارکینگ هم این حرفو میزنه قراره سند بگیره من چیکار کنم لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سيده رقيه  جعفر زاده

سرکار خانم سيده رقيه جعفر زاده :

با سلام اقدام جنابعالی بستگی به قرارداد پیش فروش دارد لکن عرفا اگر موضوع پارکینگ یا پشت بام ذکر هم نشده باشد میتوانید مدعی شده و با تقاصای کارشناسی در پرونده مطروحه حق خود را استیفا بفرمایید.

علی شفیعی

جناب آقای علی شفیعی:

سلام باید شرایط قراردادتون مطالعه بشه ولی چنانچه نوشته به صورت کامل میشه الزامش کرد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تخلف ساخت را به شهرداری اعلام کنید پرونده مشابه شما داشتم لذا میتوانید از طریق پنل مشاوره تلفنی جهت راهنمایی بیشتر با اینجانب علی اصغر نادری تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
تخلفات ساختمانی ایشان را به شهرداری گزارش دهید مضافا اینکه بعد از اخذ صورتمجلس تفکیکی اگر مشاعات وپارکینگ تعیین تکلیف شده باشد براساس ان عمل نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق دادگاه رفع تصرف ایشان را بخواهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تخلف ساخت را باید به شهرداری گزارش دهید بسته به قرارداد می توانید الزام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت اظهارنظر لازم است مدارک شما بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر فروشنده نمی تواند طبقه دیگری را اضافه نماید . چون شما در زمین ، به نسبت مساحت قسمت اختصاصی خود به مجموع مساحت قسمت های اختصاصی تمام ساختمان ، سهم خواهید داشت حالا اگر یک طبقه دیگر بعدا ساخته بشود سهم شما از زمین کاهش پیدا میکند . بهتر است به شهرداری مراجعه نمایید و