مشاوره حقوقی رایگان - وصیت

سلام ایا پیرمرد بالای 75 سال که نابینا هم شده امکان وصیت یا فروش اموال دارد ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بله تازمانیکه اختیار و عقل معاش دارد میتواند خرید و فروش و وصیت کند

سيده رقيه  جعفر زاده

سرکار خانم سيده رقيه جعفر زاده :

با سلام نابینایی مانع از وصیت یا معامله نمیباشد لکن هردو عمل یعنی وصیت یا معامله در محل یا در حضور افراد مورد وثوق بایست انجام شود و ترجیحا در دفاتر اسناد رسمی و در خصوص سن شخص یاد شده امکان دارد دفتر اسناد تقاضای گواهی سلامت از پزشکی قانونی نماید تا از محجور نبودن شخص اطمینان یابد..

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصل بر سلامت وافاقه عقل است مگر خلاف ان ثابت شود لذا هر گونه عمل حقوقی وی در حالت افاقه صحیح است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله هم وصیت و هم معامله امکان دارد اگر

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تا زمانیکه حکم حجر از دادگاه برای ایشان صادر نشده ، بله.