مشاوره حقوقی رایگان - ارث

در وصیت نامه پدر شوهرم یک سوم اموال خود را به همسرش بخشیده ولی بچه ها هم یک سوم رو دادن و گفتن یک هشتم قانونی رو در نظر گرفتن و دادن. البته وصیت نامه تنفیذ نشده. میخاستم ببینم ایا با وجود بخشیدن یک سوم اموال اون یک هشتم هم دادنش واجبه یا خیر هم یا همون یک سوم کافی و درست است

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
وصیت تاثلث ترکه متوفی نافذ است
یک هستم سهم ارث زن متوفی است که باداشتن اولاد یک هشتم ارث میبرد یعنی درصورت وجود وصیت که ثلث اموال متوفی است یک هشتم ازترکه متوفی راهم بعنوان ارث می برد وکاملا درست است

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بله درسته و کاملا قانونیه . با همکارم موافقم

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

یک سوم از بابت وصیت است یک هشتم از بابت ارث و هردو صحیح است