مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

یکی از اقوام ما شاهدانه کاشته است و اداره مواد مخدر هم او را گرفته است ولی اداره مواد مخدر بوته های شاهدانه را بصورت کامل برده است اداره مبارزه با مواد مخدر (یعنی با ساقه و کامل) ولی متاسفانه بازپرس پرونده جهت ایشان در پرونده کلمه تولید و ساخت را قید کرده است در صورتی که بایستی برای ایشان فقط کاشت را تلقی کند. و در حال حاضر نیز پرونده نزد قاضی است و منتظر صدور حکم، حال چکار باید کرد ؟ در ضمن دفعه اول نیز میباشد .

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با توجه به گزارش اداره مواد مخدر و با استناد به این صورتجلسه میتوانید صرفا موضوع کاشت را قبول نموده و در لایحه دفاعیه خود را از سایر موضاعات مبری کنید

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

با سلام.
در دادگاه نسبت به اتهام تولید و ساخت معترض شده و آن را نپذیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود در دادگاه نسبت به اتهام تولید و ساخت معترض شوید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در موعد مقرر به رای قاضی اعتراض کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میتوانید دفاعیات خود را در دادگاه مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید در دادگاه دفاعیات خود را بیان نمایید