مشاوره حقوقی رایگان - اتهام کشت شاهدانه

با سلام در زمین 5هزارمتری در نزدیک شهر و دسترسی هرشخصی به زمین
که اجاره ای بود بعد از برداشت محصول در تیرماه در شهریورماه ماموران در زمین چند بوته شاهدانه پیداکرده وخشک کردن 800 گرم نوشتند چون زمین در تصرف مستاجر نوشته شده ماموران تجسس و بعد دادگاه اول مامور تحقیقات محلی هم مشکل در محل نداشتم چطور اثبات بی گناهی خود کنم.حدوا 20هزار متر در چند قطعه اجاره وتصرفم بود.ممنونم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم اگرزمین در تصرف شما باشد محکوم میشوید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نیاز به دفاع وجود دارد در غیر این صورت قطعا محکوم خواهید شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا متصرف زمین مسئول می‌باشد می‌تواند با دلایلی که دارد از خود رفع اتهام نماید