مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

من تو ی شرکت مهندسی الان 6 ساله کار میکنم این اواخر به دلیل تعطیلات کرونایی مرخصی های کلی من 6 روز منفی شده. الان بیمه تیر ماه من رو با اینکه کارکرد کامل دارم و فقط 2 روز مرخصی دارم تو تیر ماه 28 روز رد کردن یعنی 3 روز کم کردن. میشه واسه این کاری کنم که شرکت درست کنه. شکایت کنم؟ شاید من ماههای دیگه مرخصی نمیرفتم و این 6 روز جبران میشد. در کل من تیر ماهی که ازم کم کردن 3 روز کارکرد کامل داشتم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با اونا هماهنگ کن یا از مرخصی ماههای اینده کم کنند یا مبلع حق بیمه آن 6 روز را به حسابشان بریز تا کامل رد کنند، ضمنا دو سه روز زیاد تاثیری در کل ندارد، شکایت نکن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام چون عدم رد 3 روز بیمه بهتر است شکایت نمایید چون عدم. رد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با مراجعه به سازمان بیمه واخذ فرم مربوطه وتایید کارفرما مشکل شما حل خواهد شد