مشاوره حقوقی رایگان - کسری بیمه کارگر

در شرکت دولتی یک سال دوماه کارکردم که فقط قرادادکاربستن دریک نسخه فیش حقوقی نمیدان افتادم درمحل کارم وعصب دستم دچاراسیب جدی شد فقط بدونم درمانگاه اداره بندر پانسمان کردن وبخاطردردزیاد نزد متخصص رفتم و الان هم 9 ماه کسری بیمه با سنوات کاری دارم وگفتن اگه رفتی شکایت بکنی اخراجت میکنم اخراجم کردن حالا هم میکوینداصلان توپیش ما کارنکردی چون پرونده ای نداری شوهر هم بازنشست شدن راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

مراتب اثبات رابطه کارگری و کارفرما از طریق طرح شکایت به اداره کار و با جمع اوری دلایل ومدارک صورت میگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و تمام حق و حقوق خود را مطالبه کنید