مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار

سلام. شخصی به همسرم حمله و همسرم مورد اصابت چاقو قرار گرفت، شخص محکوم به 170میلیون پرداخت دیه محکوم شده، حالا درخواست اعسار کرده با ماهانه 500هزار تومن، در جلسه احضاریه دادگاه همسرم به دلیلی یک ساعت دیر رسید و جلسه دادگاه به پایان رسیده بود ، دوتا سوال داشتم آیا ممکنه حضور نداشتن همسرم به منزله قبول اعسار تمام بشه؟ و درخواست شخص محکوم قبول بشه؟
و اینکه ایا قاضی طبق ماده 482 عمل میکنه که مقداری پیش پرداخت و‌ مابقی در طول یک سال پرداخت بشه، یا اینکه تا چندیدن سال ممکنه قسط بندی کنه بدون پیش پرداخت؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر حضور داشتن یا نداشتن خوانده در جلسه دادگاه اعسار ،
تاثیری نخواهد داشت و قاضی با استعلام از اداره ثبت و بانک مرکزی و
اداره راهور ، مشخص خواهد کرد که خواهان معسر است یا نه
و در صورت پذیرش اعسار ، قاضی مبلغی را به عنوان پیش پرداخت مشخص خواهد نمود و مابقی هم به صورت اقساط خواهد بود که ممکن است پرداخت اقساط ، چند سال طول بکشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
حضور همسر شما بی تاثیر نبوده.
لذا باید ضرف مدت مقرر پرداخت شود