مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام
اینجانب محکوم به پرداخت 13.3 درصد از دیه کامل به شخصی بابت ضرب و شتم شده ام و مبلغ 2 میلیون جریمه دادگاه و یکسال فرصت داشتم پرداخت کنم ، و سابقه کیفری ندارم و الان مدت یکماهه دیگه فرصت دارم و پرونده در مرحله اجرای احکام کیفری قرار دارد
آیا در این بازه زمانی میتوانم اعسار بدم یا نه ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اگر توانایی پرداخت ندارید اری
اما اگر به سال جدید موکول شد دیه به نرخ‌روز محاسبه خواهد شد…

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید ولی هر مقداری از آن باقی بماند به نرخ روز حساب می‌شود و مبلغ زیادی برای شما خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید دادخواست اعسار بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید دادخواست اعسار از محکوم به را مطرح نمایید
و اگر حکم اعسار صادر گردد مبلغ محکوم به اقساط خواهد شد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان ثبت دادخواست اعسار با ارائه تضمین بمیزان مبلغ دیه خواهید داشت البته در نظر داشته باشید در زمان پرداخت نرخ دیه سال جدید مبنای پرداخت قرار خواهد گرفت.

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام بله چنانچه تمکن مالی برای پرداخت دیه ندارید میتوانید دادخواست اعسار از پرداخت دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکان دادخواست اعسار هست ولی توجه کنید دیه بر اساس روز ادا محاسبه میشود