مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه

دوسال قبل فردی پسرم چاقو زده که محکوم به پرداخت دیه شد 2بار اعسار د که رد شد، دوباره اعسار زده قاضی بدون اینکه مارو بخواد دادگاه برگزار کرده و رای صادر کرده و زمانی ما توضیح خواستیم تا مدارک که دال بر توانایی مالی محکوم هست ارائه بدیم گفت رای صادر شده منتظر باشید،، اگر حکم بر اعسار طرف بده چکار باید کنم؟ حق بچم ضایع نشه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر جلسه اعسار تشکیل شده و شما دعوت این شدید می توانید در مهلت مقرر تجدید نظر کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از حکم تجدیدنظرخواهی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
متهم اگر اموالی دارد می توانید توقیف کنید.
به حکم اعسار نیز می توانید اعتراض کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید به دادگاه تجدید نظر اعتراض کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مدارک مربوط به وضعیت مالی طرف را به دادگاه ارائه کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام در مهلت تجدید نظر اعتراض نمایید و مدارک مربوط به وضعیت مالی را نیز ارائه نمایید