مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدید نظر

با سلام
در یک دعوی حقوقی، خواهان محکوم و درخواست تجدیدنظر می نماید. خوانده نیز که بدواً دادخواست متقابل داده بوده در پاسخ به ادعاهای خواهان با ارائه چند دلیل و برخی مدارک، درخواست تجدید نظر مینماید که احتمال فسخ معامله و خسارات سنگین به خواهان در تجدید نظر را تشدید می نماید.
پس از حدود 8 ماه طی پیامکی به خوانده اعلام می شود که پرونده مجددا در همان دادگاه بدوی ثبت شده است.
پس از سه روز توسط همان قاضی دادگاه بدوی رای جدید صادر و این بار خوانده محکوم می گردد.
آیا این سیر پرونده و صدور حکم عادی است و تخلف یا خطایی رخ نداده است؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود اینکه سیر عادی است یا خیر باید محتویات پرونده را ملاحظه کرد فلذا توصیه میکنم با یک از همکاران حضورا صحبت کنید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام امکان اشتباه واصلاح رای وجود دارد بهتراست پرونده توسط یک وکیل متخصص باتجربه مطالعه بشود

شكوفه  برادران شركا

شكوفه برادران شركا :

باسلام .چنانچه دادگاه تجدیدنظر رای دادگاه بدوی را نقض کند به دادگاه بدوی مجددا ارجاع میشه تا مجددا رسیدگی کنند و چنانچه نیاز به جلسه مجددی باشه دوباره تعیین جلسه میشه و نهایتا رای صادر میشه که مجددا رای بدوی قابل اعتراض هست شما میتوانید به رای صادره مجددا اعتراض نمایید.

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

با سلام- روند شکلی رسیدگی با توضیحات شما امکان دارد اتفاق بیفتد.ولی اینکه ماهیت رسیدگی درست بوده یا نه نیاز به توضیحات بیشتری دارد.