مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات اخر هفته فرزندان با مادر

با سلام،8 سال هست که جدا شدم از همسر سابقم، دو فرزند دارم، دختر 10 ساله و پسر12 ساله که حضانت هر دو با بنده هستش و همسر سابقم هم ازدواج کرده، ولی با توجه به رای دادگاه فرزندان از پنج شنبه تا جمعه باید برن پیش مادرشون که قبلا مشکلی نبود الان که بچه ها بزرگ شدن دوست ندارن برن پیش مادرشون و هی گریه و زاری میکنن و اخلاقشون داره بد میشه، میخواستم بدونم اینا به چه سنی باید برسن که خودشون بتونن تصمیم بگیرن که دیگه نمیخوان برن ملاقات اخر هفته ها، اصلا راهی وجود داره از چه راهی باید اقدام کرد، با تشکر

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام دخترتون بالغ شدن ميتونن خودشون تصميم بگيرن پسرتون هم تا رسيدن به سن بلوغ بايد صبر كنن يا از طريق دادگاه صادر كننده حكم پيگير بشين
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد ٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥

علی حسین امیدی

علی حسین امیدی :

از زمان رسیدن به سن رشد یعنی 18 سالگی انتخاب ملاقات یا عدم ملاقات با خودشان است