مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمایل کودک برای دیدار مادر

سلام فرزند پسر که حضانت اون با مادر بوده در سن 3سال و نیم حضانت او را به پدر واگذار کرده و طی این مدت مادر همیشه فرزند خود را ملاقات میکرده ولی الان که پسر بزرگتر شده 6 سالش تمام شده به هیچ وجه حاضر به دیدن مادر نیست و در کلانتری چشمهایش را میبندد جیغ میزنه دستهایش میلرزد و اصرار داره که مادر را نبیند آیا با زور مددکار بچه را مجاب به رفتن میکنند. بشدت از مادر وحشت دارد.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با قاضی در میان بگذارید با توجه به مصالح فرزند تصمیم گیری می کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید کلانتری گزارش خودرا در اینخصوص به مقام قضایی اعلام تا اتخاذ تصمیم درجهت مصالح طفل صورت پذیرد