مشاوره حقوقی رایگان - تعداد درخواست تعویق جلسه دادگاه

سلام
از شخصی به علت عدم پرداخت بدهی قرارداد شکایت کردیم حالا ایشون جلسه قبلی دادگاه را به بهانه این که بیماری کرونا داره به تعویق انداخت و تاریخ جدید جلسه ابلاغ شد

حالا میخواستم بپرسم ایشون چند بار دیگه به بهانه های مختلف میتونه درخواست تعویق جلسه دادگاه رو داشته باشه
و باعث اطاله دادرسی بشه ؟

باسپاس

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اخرین بار خواهد بود وتمدیدجلسه بدون علت معنایی ندارد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر تجدید جلسه با معاذیر قانونی باشه محدودیتی نداره ولی اگر بهانه ی غیر موجه باشه اصلا نمیشه تجدید کرد مگر با توافق طرفین فقط برای یکبار