مشاوره حقوقی رایگان - اعاده بکار ایثارگران طبق قانون جدید

باسلام و عرض ادب احتراما در خصوص بازگشت بکار ایثارگران طبق قانون جدید به چه صورت هست آیا بنده درسال 94 باسی سال بازنشسته شده‌ام سن 54 دارای 5درصد جانبازی 52ماه جبهه مدرک کارشناسی تحت پوشش قانون خدمات کشوری محل کار یکی از بانک‌های دولتی امکان اعاده بخدمت تا تکمیل 35 سال وجود دارد بزرگواری مینمایید بصورت دقیق راهنمایی بفرمایید که بتوانم پیگیری نموده و به نتیجه برسد سپاس فراوان از زحمات شما ارادتمند

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مطابق بند چ ماده 87 قانون پنج ساله ششم توسعه
چ- جانبازانی که قبل از تصویب این قانون به صورت پیش از موعد یا عادی و بدون سنوات ارفاقی بازنشسته شده‌اند با رعایت شرط سنی کمتر از شصت و پنج سال می‌توانند به خدمت اعاده و با تکمیل خدمت سی و پنج ساله خود و با رعایت شرایط عمومی به بازنشستگی نائل آیند.
لذا از دستگاه متبوع خود ودر ثورت مشنول بودن از طریق معاونت نیروی انسانی اقدام نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به طور کلی برای شما این امکان وجود ندارد اما در صورت وجود تمامی شرایط امکانپذیر است باید به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید