مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت جانبازان

سلام خدمت شما اساتید بزرگوار. من جانباز 25 درصد هستم دیپلم مدت 15سال در شرکت مخابرات با خودروی شخصی خودم کار کردم که به عنوان راننده ولی بیشتر کارهایم اداری اعم از ثبت نامه تلفن بایگانی بوده ایا میتوانم تبدیل وضعیت بشوم الان هم بخاطر وضعیت کرونا چون مشکل شیمیایی ریه دارم از خانه بیرون نمیرم و هیچ حق و حقوقی بهم تعلق نمیگیره.لطفا راهنمایی کنید با سپاس

پاسخ ها :

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

میتوانید به عنوان کارگر رسمی از بخشنامه تبدیل وضعیت بهره مند شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله درخواست خود را به منابع انسانی اداره خود مطرح نمایید