مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت استخدامی جانبازی شهرداری

سلام پدر من جانباز 5 درصد و ایثارگر هست و در شهرداری مشغول به کار میباشم و 10.9.95 ورود به شهرداری داشتم و حقوق بگیر بودم از بانک ملی و در 1.5.96 بیمه شدم خبر نداشتم قبلا‌ و تسویه گرفتن اگه امضا نمیکردیم اخراج میکردن فشار می اوردن به ما شهرداری باید به پیمانکار رضایت میدادیم البته عوض شد پیمانکار شرکت. و در حال حاضر مشغول به کار هستم قسمت اداری هستم ایا استخدامی من و صحبت های نماینده مجلس حاج بابایی توضیح دادن تاریخ 29.12.95 قبل به بعد استخدام در میان شامل حال من میشه یا نه و باید چه کاری انجام بدم.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

تا 50 گرم :
تا چها رمیلیون ریال جریمه نقدی و تا پنجاه ضربه شلاق
بیش از 50 گرم تا 500 گرم:
از چها رمیلیون ریال پنجاه میلیون ریال جریمه نقدی و20 تا 74 ضربه شلاق و در صورتی که دادگاه لازم بداند تا سه سال حبس
بیش از 500 گرم تا 5 کیلو :
از پنجاه میلیون ریال تا دویست میلیون ریال جریمه نقدی و پنجاه تا 74 ضربه شلاق و سه تا پانزده سال حبس
بیش از 5 کیلو:
اعدام و مصادره اموال به استثنا هزینه تامین زندگی متعارف برای خانواده
مستند ماده 1 قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر و الحاق موادی به آن ( 17/7/1376 مجمع تشخیث مصلحت نظام )