مشاوره حقوقی رایگان - برای اعتراض زدن به حکم صادره

سلام
ممنون میشم منو راهنمایی کنین که چطوری باید به رای صادر شده اعتراض کنم باید چکار کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

مرضیه شکری

سرکار خانم مرضیه شکری :

با سلام. اگر رای شما حضوری صادر شده ظرف 20 روز از تاریخ ابلاغ و اگر رای غیابی هست 40 روز از تاریخ ابلاغ میتونید اعتراض خودتون رو از طریق دفاتر خدمات قضایی به شعبه صادرکننده رای ارسال کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما باید در مهلت 20 روزه اعتراض از تاریخ ابلاغ رای اعتراض خود را طی لایحه ای کتبا به دفتر شعبه تقدیم کنید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 09113963026

سيده رقيه  جعفر زاده

سرکار خانم سيده رقيه جعفر زاده :

با سلام اگر حکم قابل اعتراض است از طریق دفاتر خدمات قضایی در فرجه قانونی تقاضای تجدیدنظر بفرمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب
ابتدا لایحه بنویسید .
به دفتر خدمات تشریف ببرید.
رای بدوی و برگه ابلاع همراهتان باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام لایحه ایی تنظیم واز طریق دفتر خدمات قضایی اعتراض نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بهتر است به یک وکیل مراجعه نمایید تا یک لایحه تجدیدنظرخواهی محکم تنظیم نماید و
سپس از طریق دفتر خدمات قضایی برای دادگاه ارسال نمایید