مشاوره حقوقی رایگان - چطور میتونم به رای صادر شده به پرونده مختومه اعلام شده اعتراض بزنم؟

سلام
من جلسه نهایی دادگاه رو نتونستم شرکت کنم و شاکی پرونده هم هستم الان برام اس ام اس اومده که پرونده مختومه اعلام شده اما توی سامانه سنا ابلاغیه ای در این مورد نیست همچنین من میخوام به رای صادر شده اعتراض بزنم باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. اگر دادگاه بدوی بوده شما می‌توانید تجدیدنظر خواهی کنی از زمانی که رای در ثنا به شما ابلاغ شود 20 روز وقت دارید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

رای صادره به شما از طریق ثنا ابلاغ خواهد شد و تاریخ ابلاغ حق اعتراض را خواهید داشت