مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام بنده از برنامه سایت درج آگهی با شخصی آشنا شدم پرنده ی کاسکو در سایت گذاشته بودند به قیمت 45 میلیون و فیلم و عکس پرنده ای دیگری برای بنده فرستاد و در قبال کاسکو از من دستگاه پراید تحویل گرفت و سند هم برای ایشون زدم بعد که فهمیدم این پرنده اون نیست از ایشون شکایت کردم البته با مدرک الان بازپرس برای ایشون منع تعقیب زده باید چکار کنم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا اظهار نامه مبنی بر اعلام فسخ قرارداد و مطالبه وجه بدهید.
اگر موثر واقع نشد می توانید دادخواست فسخ معامله به علت خیار عیب و تدلیس مطرح کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادخواست حقوقي بايد بدهيد
غش در معامله و تدليس است