مشاوره حقوقی رایگان - باسلام خدمت تمام زحمت‌کشان این عرصه یعنی وکیلان و الباقی دوستان

سوال بنده اینه که شخصی که ازم شکایت کرده باجناق بنده میشود که اول از هر کاری بگم ایشون کابل برق مغازش که نزدیکی محل زندگی منه موقع قطعی برق محله موجب دزدی شده که باجناقم بعد دو روز از دزدی کابل برقش یک روز صبح موقع صبحانه بهم زنگ زد و اونموقع پدر و مادر و .. بودن که به بنده گفت که باجناق اینجوری شده و کابل برق مغازمو بردن و از تو می‌خوام کمک کنی دزدشو پیدا کنیم و کابلو پس بگیریم و منم از شخص دزد شکایتی نکنم و... و من در جواب بهش گفتم باجناق این جور مسایل به من ربطی چیه و کار زنگ زدنت بهم برخورد چون من نه دزدو میشناسم و نه باعثو بانیشو برو شکایت بکن از هر کی باعثو بانیشه و با منم حرفو حدیثی داری حضوری بیا شب یا هر موقع من در خدمتم
و گذشت و بعد یکی پوشی بهم زنگ زد و منم تو مهمانی جوابشو نتونستم بدم پدر جواب با پیام گفتم شرمنده در مهمانی هستم بعدا تماس بگیرید تا جوابگو باشم
که در جواب پیامک من به باجناقم
باجناقم گفت من در مورد دزدی کابل مغازه ام هر چند روزی که از این قضیه بگذرد من احساس بدی در مورد دزد کابلم پیدا خواهم کرد نه احساس بی‌خیالی یا گذشت از دزد کابل مغازه ام
من نیز با خواندن مطلب بهش گفتم باجناق عزیز چرا طوری پیام میدی که انگار من ربطی به ماجرا دارم و یا انگار دزد کابل مغازه ات منم یا همچین ماجرایی که بعد چند پیام بازی باجناقم علنا بهم پیام داد مگه قرار نگذاشتی که کابل دزدی شده رو بر گردونی تا شب منم ماتو مبهوت ماندم چرا اینجور برخورد داره می‌کنه ودر جواب گفتم باجناق انگار مغزتو رو شستشو دادن و پر از اینکه من دزد کابلتم کردن اگر تو اینطور فکر می‌کنی من نمیتوانم کاری برات انجام بدم خودانی و دیگر جواب پیامهایش ندادم
و بعد گذشت چند روزی ابلاغیه دادگاه آمد و نتونستم خدمت دادگاه شرف باب بشم به دلایلی
و با حکم جلب بنده رو به دادگاه بردن
و در مورد دزدی سوالاتی پرسیده و من جواب دادم و قاضی پرونده حکم آزادی بنده رو داد و آزاد شدم
حالا بنده چه کار میتوانم بکنم تا ابرو رفته و ریختو پاش شدمو جمع کنم چون بدجور این جریان باعث شد که چند تا از مشتری هام و اشناهام که با خودم برخورد داشتن و چند تا از مشتریهای پدرم و برادرم هم از من و پدر و برادرم دوری کنند و لطمه شدیدی به روح و روان و شغلم و شغل اقوام درجه یک بنده زده خواهشن جواب بدین

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با توجه به طولانی بودن پرسش و مفصل بودن پاسخ ترجیحا تماس بگیرید