مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری

باسلام و خسته نباشید خدمت شما . ببخشید من به دلیل اختلاف دارم از همسرم جدا میشم خواستم بدونم حقوق مستمری بلافاصله بعد از طلاق به حساب اون کسی که جدا شده واریز میشه یا طول میکشه و اینکه حقوق مستمری بگیران الان چقدر هست؟ خیلی از پاسخگویی شما ممنونم

پاسخ ها :

فائزه حسنلو

سرکار خانم فائزه حسنلو :

سلام
طلاق شما ارتباطی به مستمری ندارد

ابراهیم حسینی سارانی

جناب آقای ابراهیم حسینی سارانی :

حقوق مستمری به حساب واریز نمیشه، مگر اینکه دادگاه یه حق و حقوقی از جهت مهریه برای زن در نظر بگیره و حدودا یک سوم درصورتی که فرزند نداشته باشه و درصورتی که فرزند داشته باشه یک چهارم حقوق به نفع آنطرف توقیف میشه، حقوق مستمری درصورتی که شوهر فوت کند به زن میرسه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خیر باید ازطریق بیمه تشکیل پرونده بدهید وزمانبر خواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر طلب مهریه یا دیگر حقوق مالی را داشته باشید میتوانید از حقوق همسرتان دریافت کنید . در این خصوص تقاضا دهید . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 09113963026

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
منطور حقوق مستمری پدرتون هست ؟
باید مدارک جهت برقراری ارائه نماید تا حقوق برقرار گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام برای دریافت مستمری ، طول میکشد برای دریافت حقوق مستمری پدر ، دختر مطلقه فاقد شغل ، باید ابتدا درخواست خود را به صندوق بازنشستگی مطرح نمایید تا