مشاوره حقوقی رایگان - بيمه

سلام
من حدودا ١هفته است كه طلاق گرفته ام و بيكار و بدون درامد هستم، پدر و مادرم هم فوت شدند، از چند روز بعد از طلاق ميتونم واسه بيمه و حقوق اقدام كنم؟ و اينكه بايد كجا برم؟ ايا نياز به حضور خواهر برادرهام هم هست؟ چون خيلی سال از هم بی خبريم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود به ارگان مربوطه و صندوق مربوطه رجوع کنید با اسناد و مدارک

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام
بعد از گرفتن طلاق نامه
به کمیته امداد
دفتر پیشخوان دولت برای برقراری یارانه
بهزیستی
نیازی به حضور فامیل نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر پدر یا مادر شما مستمری بگیر بوده اند شما میتوانید به صندوق بازنشستگی بیمه ، درخواست مستمری را بدهید و باید مدارک را تسلیم نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید به اداره بازنشستگی پدر مراجعه کنید میتوانید فورا مراجعه کنید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام انحصارورثه کافیه
فقط حضورخودتون بامدارکتون به نمایندگی های تامین اجتماعی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از اجرای صیغه طلاق میتوانید درخواست دهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا می بایست گواهی انحصاروراثت از شورای حل اختلاف محل اخذ نمایید. بعد به قسمت امور بازنشستگی و مستمری اداره مربوط مراجعه شود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختر مطلقه می تواند مستمری پدرش را دریافت کند.
نیازی به اجازه بقیه وراث نیست.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز شما مشخص نکردید که آقا هستی یا خانوم اگر خانوم هستید با تهیه ی تصویری از مدارک خودتون و طلاق نامه به اداره ی تامین اجتماعی مراجعه کنید راهنماییتون میکنن

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید به اداره بازنشستگی پدر مراجعه وبعد از اجرای صیغه طلاق میتوانید درخواست دهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به اداره ای که بیمه پدرتان مربوط به آنجاست مراجعه کنیدار فردای طلاق

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به ارگان مربوطه و صندوق مربوطه رجوع کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر بیمه پدر مادر شما از صندوق بازنشستگی کشوری تامین می‌شود به این اداره سر بزنید وجه بارز این نوع بازنشستگی آن است که به صورت معمول دفترچه درمانی آنها سلامت می‌باشد ولی اگر تامین اجتماعی است به اداره تامین اجتماعی حضوری سر بزنید و پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی برای دریافت مستمری بیکار و مجرد بودن شما کفایت می کند با در دست داشتن طلاق نامه به صندوق بازنشستگی بیمه مربوطه مراجعه نمایید و مدارک هویتی خود را ارائه نمایید . نیازی به حضور خواهران و برادران نمی باشد .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به محض ثبت طلاق می توانید برای برقراری مستمری اقدام نمایید . نیازی به حضور خواهران و برادرانتان نیست .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به اداره بازنشستگی هریک از والدین خود مراجعه نمایید و مدارک هویتی و طلاق نامه را ارایه نمایید
خیر

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام با مراجعه به اداره بازنشستگی و با در دست داشتن مدارک خود درخواست خود را ارائه دهید. به حضور برادر خواهرتان الزامی نیست.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

پس از ثبت طلاقبه صندوق بیگه خود مراجعه کنید

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

از بیمه پیگیری نمایید
به حضور خواهر و برادر نیازی نیست

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

به محض ثبت طلاق در شناسنامه قابل دریافت است و باید به تامین اجتماعی محل دریافت حقوق مراجعه شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید به واحد امور مستمری بیمه والدین خود مراجعه وتشکیل پرونده بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق بیمه با مدارک مثبته طلاق اقدام کنید نیازی به حضور خویشاوندان نیست.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با گواهي حصر وراثت به كارگزاري بيمه مراجعه نماييد و مدارك لازم را از سايت تامين اجتماعي بارگذاري نمايند

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی جهت برقراری مستمری به صندوق بازنشستگی و یا تامین اجتماعی با مدارک مراجعه نمایید. خیر نیاز به حضور سایرین نمی باشد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

برای دریافت مستمری بیکارب و مجرد بودن

با در دست داشتن طلاق نامه به صندوق بازنشستگی بیمه مربوطه مراجعه نمایید

و مدارک هویتی خود را ارائه نمایید

ضمن اینکه نیازی به حضور خواهران و برادران نمی باشد .