مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست استرداد جهیزیه

سلام.
همسربنده دادخواست استرداد جهیزیه داده وارجاع داده شده شورا حل اختلاف واسه استرداد جهیزیه باید فاکتور داشته باشه که بتونه جهیزیشو ببره؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام فاکتور یا شهادت شهود و هر دلیل دیگه که اثبات کنه جهیزیه متعلق به ایشان است

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

درود لیست سیاهه که شما امضا کردید و در صورت لزوم شهادت شهود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرگونه مستندی دال بر اوردن جهیزیه به منزل زوج قابل پذیرش است

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.یکی ازراه های اثبات فاکتورهست.اما ازطرق دیگرمثل شهادت هم میتوانداثبات کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
فاکتور ،سیاهه، شهادت شهود و..‌و هردلیلی که اثبات کننده تعلق وسایل باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طبق لیست میتواند اما اگر شرایط خاصی است جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 09113963026

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. خیر زوجه میتواند با تهیه لیست تمام اقلام جهیزیه و
با امضا دو شاهد یا با.
ارائه فاکتور خیر