مشاوره حقوقی رایگان - درخواست بازنشستگی پیش از موعد

سلام . بنده دارای سابقه 18سال خدمت در نیروی انتظامی هستم و مبتلا به بیماری اعصاب و روان سصح سلامتی2حدود 8سال هست شده ام و دیگر قادر به ادامه خدمت در نیروی انتظامی نمیباشم آیا میتوتنم در خواست بازنشستگی با بیماری را بدهم. و با سی روز حقوق بازنشسته شوم. با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با درخواست ومعرفی به کمیسیون پزشکی امکان ان وحود دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام باتوجه به بیماری خودونظریه پزشک متخصص و همچنین با ارجاع به کمیسیون پزشکی امکان بازنشستگی شماوجوددارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود با ارجاع به کمیسیون پزشکی امکان بازنشستگی شماوجوددارد.