مشاوره حقوقی رایگان - مابقی ثمن معامله

با سلام من و همسرم سال قبل از فروشنده آپارتمان بابت امتناع از سند زدن شکایت کردیم و رأی به نفع ما صادر شد فروشنده به جای سند زدن یا اعتراض به رأی از ما بابت مابقی ثمن شکایت کرد همچنین به خانه بعد از پایان کار سه متر اضافه شد که ما در مبایعه نامه خودمان ذکر کردیم به خانه بعد از سند اضافه یا کم شود طبق ارزش زمان معامله حساب شود این آقا در دادخواست خودشان درخواست کارشناس کردند بابت سه متر که قاضی تایید کرد اما تا چندین ماه پول کارشناس را واریز نمی‌کردند تا با ابلاغ اخطار مجبور به پرداخت شدند سوال من اینه که آیا قاضی می‌تونه با توجه به داشتن مبایعه نامه ما سه متر را به نرخ روز حساب کند؟ با تشکر

پاسخ ها :

محسن  اسدي

جناب آقای محسن اسدي :

سلام
بخ قیمت قرارداد بتید پرداخت شه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در مبایعه نامه قید نشده باشد خیر. اما باید ابعاد پرونده دقیق بررسی شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 09113963026

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام، بستگی به قرارداد فی مابین دارد ک بند های پیش بینی شده