مشاوره حقوقی رایگان - استناد به کپی مورد خاص

سلام، بنده با استناد به اصل یک فروشنامه دستی، دادخواست الزام به تنظیم سند طرح نمودم. لکن خوانده با تلفیق و ترکیب یک دست نوشته از بنده که در آن به موضوع دیگری اشاره شده و امضاهای درج شده در زیر این فروشنامه مدرکی بصورت فتوکپی تهیه نموده و به دادگاه ارائه داده و ادعا کرده فروشنامه بنده بصورت سفید امضا بوده و جعلیست، آیا صرف این کپی به تنهایی میتواند مدرکی قابل پذیرش برای دادگاه جهت رد فروشنامه بنده باشد؟ توجه داشته باشید که امضا از فروشنامه مورد دعوی و دستخط بنده از جای دیگر ترکیب و کپی شده و مورد استناد قرار گرفته.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر میتوانید تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول از وی شکایت کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 09113963026

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
موضوع به کارشناس رسمی دادگستری ارجاع خواهد شد