مشاوره حقوقی رایگان - آیا استناد به کپی غیر مصدق و بدون رویت اصل سند در رای دادگاه غیر قانونی نیست؟

با سلام و احترام
در پرونده ای خواهان به عنوان "نماینده قانونی" اقدام به دعوی حقوقی نموده و مدارک احراز سمت خود را نیز پیوست نکرده است.
در جلسه رسیدگی شورای حل اختلاف خواهان یک کپی جعلی با امضاهای مونتاژ شده (کاملاً مشهود) و تکراری ارایه نموده و با وجود اینکه خوانده ایراد احراز سمت را عنوان کرده و کپی را انکار نموده و مطالبه اصول اسناد را کرده، شورا توجهی ننموده و بر مبنای آن رای صادر میکند؟
خوانده در تجدیدنظر (دادگاه عمومی) ضمن طرح ایرادات، مجدداً مطالبه اصول اسناد و احراز اصالت آنرا با جلب نظر کارشناس نموده که باز هم مورد توجه دادگاه قرار نگرفته و رای را تایید و قطعی نموده است.
در حال حاضر نیز خواهان ادعا میکند که اصل آنرا گم کرده و با این ترفند، نه میتوان "استفاده از سند مجعول" شکایت کرد و نه میتوان "درخواست ابطال سند" داد.
استدعا میکنم راهنمایی بفرمایید که چگونه میتوان نسبت به این مورد اقدام کرد؟
با سپاس

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سندی که نشان دهنده سمت بوده چیست؟ سمت از جانب شخص حقوقی بوده یا حقیقی؟

پرسشگر :

ضمن سپاس از شما
سند نشان دهنده سمت، صورتجلسه انتخاب مدیران مجتمع مسکونی بوده است. همانطور که مستحضر هستید مجتمع مسکونی شخص حقوقی محسوب نمیشود.
ضمناً تعداد مدیران در صورتجلسه زوج بوده است. درصورتیکه مطابق ماده 15 آیین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمانها تعداد مدیران باید فرد باشد در غیر اینصورت وجاهت قانونی ندارد و قابل ابطال است. متاسفانه در رسیدگیها در شورا و دادگاه به این مورد نیز توجه نشده است.
تمنا میکنم راهنمایی بفرمایید چه باید کرد؟

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

با توجه به اینکه ارایه دهندگان سند مدعی مفقود شدن آن هستند راه شکایت کیفری نیز بر شما بسته است......... به نظر می رسد شکایت از قاضی دادگاه بدوی در محکمه قضات تنها راه باقی مانده باشد. در نظر داشته باشید که این شکایت مانع اجرای حکم صادره نخواهد بود.

جناب آقای سعید صابر:

استاد، صمیمانه از راهنمایی شما سپاسگزارم
محبت میکنید راهنمایی بفرمایید با توجه به غیرقانونی بودن تعداد مدیران که در پست قبلی عرض شد آیا میتوان اعاده دادرسی نمود یا دادخواست اعلام بی اعتباری در دادگاه مطرح نمود
بینهایت بنده را شرمنده محبت خود نموده اید