مشاوره حقوقی رایگان - خسارت همسایه زمان بتن ریزی

همسایه ما در حال ساخت و ساز هست. بعد از بتن ریزی سقف ط اول، دیوارهای ان بخش از آپارتمان ما که مجاورت دارد نم داده و زردرنگ شده. راهی هست که قبل از بتن ریزی سایر سقفها زودتر توقف کار بگیریم برای کارشون یا باید بعد از خسارت شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام و ادب
جهت سوالات طولانی برای اینکه بتوانید مشاوره بهتری داشتید باشید پیشنهاد میکنم تماس بگیرید.

حامد  منفرد

حامد منفرد :

باید تامین دلیل از طریق شورای حل اختلاف بنمایند تا کارشناس آن را تایید و بر آورد خسارت نماید و خسارت را مطالبه کنید