مشاوره حقوقی رایگان - تعهد محضری

برای تعهد محضری استخدام دانشجو معلمان ضامن می تواند پدر یا مادر باشد؟

پاسخ ها :

تعهد محضری ضامن

سوالات مرتبط

تعهد محضری
با درود خدمت وکلای عزیز اینجانب محکوم له پرونده هستم با توجه به اینکه محکوم علیه با توافق اعسار پذیرفته شد و چند ماهی هم اقساط را پرداخت نمود ولی متاسفانه الان 3ماهه که اقساط را پرداخت نمی‌کند و...
تعهد محضری به همسر
ضمن سلام و خسته نباشید، همسر من مهریشو به اجرا گذاشته و اموالمو توقیف کرده و میگه فقط درصورتی رضایت میدم که تعهد بدی بدون اجازه و مشورت من حق فروش اموال و آپارتمان رو نداری ،با این تفاسیر آیا اینجور ت...
تعهد گرفتن
سلام گرفتن تعهد محضری از ساختمان ساز که در مجاورت ما ساختمان ساخته و یکبار خسارت زده و چون بناش مشکل داره و به کمیسیون هم رفته برای جبران خسارتی که احتمال داره در اینده بر اثر زلزله یا طوفان ریزش کنه ...
تعهد محضری
با سلام. من سال 95 در اداره دولتی قبول شدم و تعهد محضری دادم که تا 5 سال اونجا باشم به خاطر شرایط سخته اون اداره . جایی دیگه امتحان دادم و قبول شدم احتمالا 3 ماه از تعهد 5 ساله من باقی می ماند من میتو...
ابطال سند رسمی تعهد محضری عدم ممانعت از زندگی
سلام . مدتی پیش همسرم مهریه رو اجرا گذاشت و من آپارتمانم رو بابت مهریه به همسرم واگذار کردم و در همان زمان در محضر از ایشون تعهد گرفتم تا زمان زندگی مشترک حق زندگی در این آپارتمان رو داشته باشم و ایشو...