مشاوره حقوقی رایگان - تعهد محضری

با درود خدمت وکلای عزیز
اینجانب محکوم له پرونده هستم
با توجه به اینکه محکوم علیه با توافق اعسار پذیرفته شد و چند ماهی هم اقساط را پرداخت نمود ولی متاسفانه الان 3ماهه که اقساط را پرداخت نمی‌کند و من چند ماه پیش از پدر ایشان تعهد نامه محضری بعنوان ضامن
حال سوال من این هست که
آیا توسط تعهد نامه محضری از پدر محکوم علیه شکایت کنم یا خیر؟
و اگر شکایت کنم آیا روند پرونده اول باطل میگردد؟ و یک پرونده جدید مربوط به ضامن محکوم علیه ایجاد میشود یا اینکه اون پرونده هم به قوت خود باقیست؟؟
و اگر نظر شما بر این هست که شکایت کنم از ضامن نمونه دادخواست و ماده های قانونی که مربوط به موضوع پرونده من میشود رو اعلام کنین که بتوانم دادخواست مناسبی تنظیم کنم تا حق من ضایع نشود

سپاس از همه شما سرورانی که جوابگو هستین نظر شما بسیار حایز اهمیت هست برای اینجانب در ضمن من اصلا توان مالی برای گرفتن مشاوره و وکیل ندارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان اقامه دعوا به طرفیت ضامن وجود خواهد داشت

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
بله امکان مطالبه از ضامن است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام جلب ایشان را بگیرید
توافقنامه را باید مطالعه کنم تا نظر دهم

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام یک پرونده جدید علیه ضامن باید تشکیل بدهین

مهدی ریحانی سجهرود

جناب آقای مهدی ریحانی سجهرود :

درود
توافقی که تنظیم شده ارسال کنید تا پس از مطالعه راهنمایی دقیق انجام گیرد

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام انشالله خدا کمکت کنه
پرونده اول در هر صورت به جای خود واقع است
باید بدانم ضامن چه مقداری است
اگر کل طلب را ضمانت کرده که ایشان با فرزندش بصورت شراکتی مسوول پرداخت هستند اما اگر گفته فقط خودش مسوول پرداخت هست و شما بپذیرید مسوولیت پرداخت با ایشان هست
علی ای حال یک دادخواست بدید علیه ضامن و مطالبه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید علیه ضامن شکایت نمایید یا از طریق همان دفترخانه ای که تعهد تنظیم شده اقدام نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگرپدر بدهی محکوم علیه را ضمانت نماید پس از وقوع عقد ضمان بنحو صحت ذمه مدیون بری میگردد و ذمه ضامن( پدر) درمقابل شمامشغول میشود و عدول ضامن از ضمانت موردی ندارد و در صورت امتناع ضامن از تادیه دین توقیف اموال ضامن بتجویز ماده 251 قانون آئین دادرسی مدنی و بر طبق مقررات اجرای احکام حقوقی خالی از اشکال است .