مشاوره حقوقی رایگان - تعهد محضری به همسر

ضمن سلام و خسته نباشید، همسر من مهریشو به اجرا گذاشته و اموالمو توقیف کرده و میگه فقط درصورتی رضایت میدم که تعهد بدی بدون اجازه و مشورت من حق فروش اموال و آپارتمان رو نداری ،با این تفاسیر آیا اینجور تعهدی وجودداره؟باید محضر تعهد بدم

پاسخ ها :

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

چنانچه قصد رفع توقیف دارید بهتره توافق نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام تعهد این چنینی وجود ندارد و ماهیت آن اشتباه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام خرید شما می توانید از ایشان بخواهید که مقداری از آن را به نام شما صلح نماید تا در صورت فروش شما هم می توانید نظر خود را اعلام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله ذکر چنین تعهدی امکان دارد ولی در آینده برای شما مشکل ایحاد خواهد شد
و در هر زمان دوباره اموال توسط زوجه قابل توقیف است

ولی آپارتمان جز مستثنیات دین محسوب می‌شود و رفع توقیف میگردد و ..

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه مدت دار باشد و متنی تخصصی تنظیم گردد منع قانونی ندارد
حتی المقدور با یک وکیل مشورت نمایید تا دچار چالش نشوید.