مشاوره حقوقی رایگان - سرمایه گذاری در بانک

با عرض سلام و وقت بخیر
میخواستم بدونم با داشتن حدود 30 میلیون سرمایه، کدوم بانک سرمایه گذاری کنم بیشترین سود ماهیانه رو میتونم بگیرم؟ اصلا روزشمار بهتره یا ماهانه؟ ممنون میشم در این مورد راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمدرضا کریمی

محمدرضا کریمی :

برخی بانک‌های خصوصی،بیشتر پرداخت می‌کنند سوال کنید

ابوالفضل نظامی

ابوالفضل نظامی :

با سلام سوال شما حقوقی نیست دوست عزیز! این موضوع رو با جستجو در گوگل و سایت هریک از بانکها نیز میتوانید بیابید

علی حسین امیدی

علی حسین امیدی :

اولاً هر بانکی که سود بیشتری بدهد بهتر است ثانیاً معمولاً سود روز شمار از سود ماهانه و سالانه کمتر است ثالثا اگر برای دوره میان مدت شش ماه و یک سال و یا بلند مدت بیش از یک سال به پول نیاز ندارید آنرا برای همان دوره شش ماهه یا یک ساله سرمایه گذاری کنید تا سود بیشتری به شما تعلق بگیرد