مشاوره حقوقی رایگان - سرمايه گذاری در بانک

با سلام و احترام ميخواستم بپرسم در زمينه سرمايه گذاری بعضی از آگهی ها عنوان ميشه پول تو حساب خودمان باشه و ماهانه سود 2 الی 2.5 درصد بصورت چک شخصی به ما ميدن البته بانكو شخص كه چک ميده بابت سود تعيین ميكنه و ايشون يه وثيقه نيز نزد بانک ميزارن و از شروط اينه كه ما هيچ چيزو امضا نميكنيم ميخواستم بدونم اين جريانش چيه و در ضمن ايشون مدعی هستند متوسل شدن به سرمايه ما فقط جهت بالانس ترازنامه بانكی هست با توجه به توضيحات آيا مسووليتی متوجه ما خواهد بود با تشكر.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، تخصص همکاران ما در ارائه پاسخ به سؤالات صرف حقوقی است و تخصصی در زمینه ارائه پاسخ به سؤالات بازارهای مالی ، سوداگری ، دلالی و سودجویانه نداریم .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.سوال شما حقوقی نیست.یاالله